En räkmacka är aldrig fel

Jag är min vana otrogen, påsk-kackel, pappa Willy startar ett parti och det smutsiga duv-kriget fortsätter
Inför min resa till Stockholm för ca två veckor sedan var jag för en gång skull min vana otrogen. Den vanan innebär att jag packar min väska ungefär en halvtimma innan jag åker till flygplatsen. Men den här gången blev det helt wild and crazy och jag packade nästan ett helt dygn innan det var dags att åka.
 
 
Det är rätt skönt att sätta sig en stund i väskan och tänka igenom vad man ska packa ner, då kan ingenting gå fel.
 
De här två veckorna i Stockholm har gått med en rasande fart. Jag har hunnit träffa familj & vänner, yogat, sprungit, varit hos hårfrisörskan och gjort en tur till Göteborg. Det har varit fullt ös kan man säga. På påskafton hade vi middag här i Skärgårdstad med familjen som vi startade med en påskgul drink med mango, ananasjuice, rom och kokos & lite tilltugg till det.
 
 
 
 
Vi hade naturligtvis påsk-kackel enligt traditionen och för er som undrar vad det är kan jag berätta att det är en påskäggsjakt som går ut på att vi gömmer påskäggen ute i trädgården. Sedan får en och en leta efter sitt påskägg till ljudet av de andras kacklande. När man kommer nära är det mycket kackel, går man långt ifrån = inget kackel och då vill jag bara förtydliga att mycket kacket är MYCKET kackel, en uppskattad och väldigt rolig tradition.
 
På påskdagen åkte jag till Göteborg och annan dag påsk åt vi en rejäl traditonell påsklunch.
 
 
Jag kan meddela att nu ska pappa Willy starta ett parti, nu får det vara nog med alla tokiga politiker, de är inte kloka hälsar han. Partiet kommer heta "Slopa moms på dill", han ska bara få igång sin dator som han inte använt på 20 år och tyvärr glömt lösenordet till. Men när han fixat det ska han ta över politiken med storm håll så håll i hatten, det kommer att hända grejer.
 
Imorgon reser jag hem till Teneriffa där det smutsiga duv-kriget kommer ta en ny vändning med mina nya vapen som jag har införskaffat. I min resväska ligger sex stycken gummiormar som förhoppningsviss ska skrämma bort dem. Jag har också beställt ugglor och fågelspikar som man fäster på balkongräcken och var det nu kan behövas någonstans. Tyvärr hann de inte komma fram så jag får ta med de till nästa gång och hålla till godo med ormarna. Min fråga är om duvorna är rädda för ormar då det inte finns några på Teneriffa. Förhoppningsvis sitter det i generna.
 
Jag längtar att få komma ner imorgon och äntligen ta en springtur utan mössa, vantar och tjocktröja.
 
 
Med det avrundar jag för idag, mycket kärlek och goda energier till er alla & tack för att du tog dig tid att läsa.
 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress