En räkmacka är aldrig fel

Nya äventyr i Santa Cruz - staden som bara fortsätter att överraska & äntligen har det stora hänt!
I onsdags bar det av till Santa Cruz, staden som fortsätter att överraska mig. Det är en kärlek som bara växer. Den här turen bjöd på både skaldjur, shopping, bananasplit och besök på konstmuseet i Apokalypsens tecken.

(null)

(null)

Jag har sagt det tidigare och jag säger det igen, den här lunchen vill jag äta varje dag. 
Dagen till ära blev det även en lunch-dessert och även om jag inte är så dessertig av mig så är jag väldigt svag för bananasplit.

(null)

Bredvid den fantastiska Saluhallen ligger Santa Cruz konstmuseum som onekligen var en annorlunda upplevelse jag sällan kommer glömma. I en av konsthallarna som hade temat Apokalypsen hittade jag en favorit. En tavla med en begravning som tilltalade mig. Den förmedlade en speciell känsla, kanske är det den vackra kistan. 

(null)

Utanför teatern Teatro Guimera finns en vacker staty att njuta av. Statyn är gjord utifrån en mask, oklart vilken men det är ett mäktigt konstverk.

(null)

Det finns mycket som är stort i livet och en sådan sak är att få syskonbarnbarn & att få bli Gammelmoster. Det är mäktigt. Jag har nio syskonbarnbarn och jag får nästan nypa mig i armen när jag träffar dem för de är alla obeskrivligt underbara. Nu ska jag berätta om Molly som är mitt andra syskonbarnbarn och är en riktig sköning. 

(null)

Det här fotot är taget för ett antal år sedan, idag är Molly 10 om jag minns rätt. Molly har många begåvningar, en av dem är att hon designar smycken men dock inte till vem som helst. Hon är restriktiv på vilka kunder som får köpa men tack vare min syster, Mollys mormor har jag fått ett designat armband som leverades i en specialdesignad påse.

(null)

Smycket är döpt till "En blå känsla till gammelfaster" Jag är så stolt att få bära detta armband så jag tror att jag spricker!

(null)

När Molly var liten kunde hon inte säga Gammelmoster utan kallade mig för Gammelmonster, en titel jag bär med högt huvud. Nu har det stora hänt, jag och Molly har blivit vänner på Instagram. Ni anar inte vilket skutt i hjärtat jag fick när jag såg Mollys förfrågan. 

Nu ska jag ut i köket och fortsätta mina experiment med att laga vegansk mat för mina gäster som kommer på middag imorgon.
Det är en utmaning som jag berättar om i nästa inlägg. 
Massor med kärlek och goda energier till er alla & tack för att du tog dig tid att läsa. 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress