En räkmacka är aldrig fel

När det händer för mycket tystnar en blogg, lyckad Sverige-turné och oj, vad jag inte blev sugen på tomater
Bloggen har varit tyst nu i några veckor till många av Er läsares stora förtret. Några har hört av sig och undrat varför jag inte skriver, har det hänt mig något eller har det verkligen inte hänt något i mitt liv?
Svaret är enkelt, det har hänt alldeles för mycket och så kan livet också vara om ni någon gång tänkt på det.
 
 
Tre veckor i Sverige har bjudit mig på härligt busväder, skidåkning och möte med många nära & kära.
Vi fick några härliga dagar i Åre som har en speciell plats i mitt hjärta. Här har jag och Tomas firat jul & nyår i alla fall under våra tio första år och vi har gjort åtminstone ett besök i princip varje år.
 
 
 
 
 
Turnén gick vidare till Göteborg där det som vanligt var full action på pappa Willy. Han ska nu söka till nästa säsong av "Hotell Romantik" samt avsätta en mäktig ledare för ett land som jag inte vill nämna. Han anser att den här ledaren är dum i huvudet och måste bort. Hade han bara kommit ihåg lösenorddet till sin dator som han inte använt på 20 år så hade han dragit igång ett drev så att vedebörande fått avgå med omedelbar verkan. 
 
 
På Lavendla begravning & juridik där jag arbetar har jag många begåvade kollegor. En av dem arbetar inte bara som begravnignsrådgivare, musiker och sångerska utan är även som konstnär. 
Jag och min syster fick det stora nöjet att besöka hennes utställning i Göteborg och njuta av hennes fina konst.
 
 
 
 
Vi blev inte bara kära i Jeanettes konst utan även i galleriet som ligger i en gudomligt charmig bokhandel som man typ bara ser på film. Det genererade i att vi kommer att ha en utställning där med vår Moster och Mormors konst under hösten. Återkommer om inbjudan till vernisage och efterföljande vernisagefest på Guldheden.
 
Göteborg bjöd också på det högsta tomatpriset jag någonsin stött på och helt plötsligt blev jag väldigt osugen på tomater.
 
 
Turnén fortsatt tillbaka till Stockhom och där jag besökte Alec & Linnéa i deras supermysiga lägenhet på Gärdet. I trapphuset blev jag knockad av en Deja Vu-upplevelse, här har jag varit tidigare och tro det eller ej, lägenheten vägg i vägg bodde Alec och Oskars syster Karin i för många år sedan. Vad är odsen på det?
 
 
Karins lägenhet är till vänster och Alec & Linnéa bor i den rakt fram.
Vi fick en jättefin kväll, vi åt en gudomligt god kycklingpasta som Linnéa lagade. Tråkigt nog saknas bildbevis från vår myskväll och jag kan inte förklara hur det gått till.
 
Nästa morgon tog jag tåget till Uppsala, den här turnéns slutdestination innan återresan till Teneriffa.
Uppsala betyder också mycket lycka & den lyckan består bland annat i att jag får sitta och arbeta tillsammans med min fantastiska kollega Maria som finns där, lunch på Hambergs fisk och en semla till eftermiddagsfikat ingår också i detta lyckorus.
Nu undrar ni säkert om det går att skruva upp lyckan på ytterligare högre nivå och det gör det.
Jag fick två fina kvällar med Oskar och Jessie. De bjöd på lasange, sushi och till frukost ordnade de nybakade surdegsfrallor. Vi sopade banan med de tävlande i "På spåret", vilket team vi är!
Knackeli-bank sa det rätt var det var och så dök jultomten upp och gav mig en supercool julklapp.
Två fantastiska téer och en galet cool retroburk som väckte mina minnen från barndomen.
På Dr: Heymans gata hade vi två sådana burkar, en gul och en röd. Den ena finns fortfarande kvar och i den har pappa Willy kaffe. Tusen tack!
 
 
Nu är jag tillbaka på Teneriffa och livet går sin gilla gång.
Inget har hänt mig men det har hänt mycket spännande grejer i livet de senaste veckorna.
Tack för att du tog dig tid att läsa och följa med mig på den här resan.
 
Nu ska jag jobba lite med min Not-to-do lista som jag kanske berättar om i nästa inlägg.
Mycket kärlek och goda energier till Er alla.
Karin

Toppen! Jag ser framemot not-to-do-listan!
Kram!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress