En räkmacka är aldrig fel

Visa mig din packning & jag ska säga vem du är, bohemiska konstnärssjälar lever ut i sus & dus, stark syresättning av de sociala nätverken och ibland kommer det förflutna ikapp som en överraskning
Om man kan göra en personlighetsanalys genom att tolka vad en person har packat ner i sin resväska så är jag mycket nyfiken på att få veta vem jag är som tittar ut genom mina ögon. I resväskan som jag hade med mig nu ner till Teneriffa pakade jag ner följande: Mysljus, plastuggla, fågelspikar, anglosaxisk necessär, mineralvatten med päronsmak, diskhandskar, router, springkläder och grönt vaniljte.
Vad säger dessa tingest om min personlighet?
Oklart, men packningen skvallrar om att duvkriget fortsätter i oförminskad skala.
 
 
Under ett av mina besök till Göteborg levde jag och min syster ut våra bohemiska konstnärsjälar i sus & dus. Den 30 juni har vi vernisage i Varberg då vi ska ställa ut Mimmi och Mosters konst. Inför det gallrade vi ut de tavlorna som ska vara med på utställningen.
På en dammig vind med risk för akuta astma anfall, drack vi bubbel, och sorterade tavlor i bästa sus och dus-anda.
 
 
De senaste veckorna har jag arbetat med att syresätta mina sociala nätverk och med det menar jag att umgås med mina fantastiska och fina vänner. En eftermiddag avnjöt jag Afternoon tea på Grand hotell med två väldigt nära och kära vänner, så gott och så galet trevligt. Kvällen avslutade vi på takbaren, Le Hibou på Bank hotell med sval Chablis, en härlig avslutning på en superhärlig kväll.
 
 
En fredag blev jag hembjuden till en annan av mina fantastiska vänner på tjejkväll med champagne och som utspelade sig i sann Sex and the City anda. En sådan kväll jag bär med mig länge.
 
 
Jag är en sann frukostälskare och känner att vi generellt är dåliga på att leva ut i denna fantasiska måltid. En morgon hade jag och en av mina bästa vänner i Göteborg, Charlotte en frukostdate på hotell Pigalle. Hur gott och mysigt var inte det på en skala? Jag och Charlotte har kännt varandra i 40 år och följt varandra i livets alla skönheter och oskönheter. Hon är en grymt klok kvinna & en stor inspirationskälla till livet. 
 
 
Ibland kommer det förflutna ikapp oss med både behagliga och obehagliga överraskningar. Ibland dyker det förflutna upp i form av en DN-artikel med väldigt oväntat innehåll.

 
Det var då, ett annat yrke, en annan frisyr och ett annat efternamn. Life goes on som om inget har hänt.

Det här var ett litet smakprov från mina senaste veckor i min livets teater.
Mycket kärlek och goda energier till Er alla & tack för att du tog dig tid att läsa.
Anonym

Herre Gud så söt du var❤

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress