En räkmacka är aldrig fel

Kulinariskt fyrverkeri med goda vänner på Fläderrestaurang i Alcala, Barraquito är inte sex med någon konstig fisk, det vet jag för nu är jag av med min barraquito-oskuld och nu är de äntligen här!
I torsdags kom Hans och hämtade mig för nya upplevelser och äventyr här på Teneriffa. På kvällen åt vi middag med Pia & Einar på en fantastisk restaurang i Alcala som heter Sauco. Det betyder fläder på spanska, bara en sån sak. Att den ligger alldeles vid havet och serverar ljuvlig mat gör inte saken sämre.
 
 
Såhär glada var vi hela kvällen när vi fick njuta på den här restaurangen.
 
 
 
Jag åt en skaldjurspasta som var himmelsk, vilka smaker, vilken pasta - Muy bien! 
Till dessert beställde vi in Barraquito, kände att det var dags efter att ha bott här i snart 5 säsonger, att bli av med den oskulden. Barraquito är inte sex med någon konstig fisk utan en kaffedrink som består av espresso, skummad mjölk, kondenserad mjölk och likör 43 som är Spaniens främsta likör som smakar vanilj. Den var supeergod, riktigt gottiskaffe skulle jag säga.
 
 
Tack Pia och Einar för att ni tog med oss hit så vi fick uppleva den här magiska restaurangen. Något säger mig att jag kommer äta många fler goda måltider här.
 
Fredagen började med ett par timmars arbete och sedan åkte vi till Healing garden och praktiserade Koreansk yoga som lyfte mig till nya själsliga höjder. Nu har jag köpt medlemsskap och kommer praktisera den här yogan varje vecka, den får mig att må så mycket bättre. Vi köpte med oss nybakat bröd från bageriet och när vi kom hem bjöd Hans på ytterligare en brunch som heter duga.
 
 
Med den här brunchen invigde vi de nya möblerna till terrassen på övervåningen som tillhör "min" svit på övervåningen. Lika gott som alltid och jag kan meddela att det är stolar med hög komfort.
På eftermiddagen gick vi över och tog ett bad hos Pia och Einar. Därefter bjöd de på bubbelvin och helt plötsligt öppnades Pias skafferi och vi blev bjudna på flera små trevliga rätter. Kan meddela att även bodegan öppnade och goda röda viner serverades. Tack för en väldigt fin och trevlig kväll.
 
I lördags kom de äntligen, min styvdotter Stina och hennes väninna Kicki. Som jag längtat. 
 
 
 
Det kommer bli en rolig vecka som jag berättar mer om i nästa inlägg. Med det avslutar jag för den här gången. Mycket kärlek och goda eneriger till Er alla & tack för att du tog dig tid att läsa.
 
 

Karin

Stina och Kicki på plats! ❤️ och likör 43. Vilka sköna vänner du har!! 😍🥰 ha en fin vecka!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress