En räkmacka är aldrig fel

Tjejvecka i färglada drinkarnas tecken, led mig inte in i frestelsen - jag kan gå själv, en fin bakad fläta som man inte kan äta, min son har designat sjukt coola tunnelbanevagnar & när jollarna börjar susa fram på havet då vet man att Kinga är tillbaka!
 
Hur roligt är det inte att få träffa en av mina styvdöttrar Stina som jag inte sett på fem år. Vi har i princip daglig kontakt via sociala medier, men att få träffas i riktiga livet är ändå det bästa. Som extra bonus fick jag lära känna Kicki, Stinas väninna som var med & så berikades mitt liv med ytterligare ett fint möte.
 
 
Dessa sköna brudar lurade med mig på diverse drinkäventyr. Lurade och lurade, jag vet inte riktigt. Mig brukar man inte behöva leda in i frestelsen, jag kan gå själv. Sista kvällen hittade vi en väldigt trevlig cocktailbar som heter "Cocktails and dreams". Tack Stina och Kicki för fantastiska dagar och kvällar. Tack för härliga samtal med både skratt och djup.
 
 
 
 
 
Ni som känner mig vet att jag har ett långt och tjockt hår vilket inte alltid är optimalt som till exempel då det är 37 grader varmt. En dag gjorde Stina en inbakad fläta på mig och det kändes härligt att både få vara lite extra sval och snygg i håret.
 
 
Min yngsta son Alec, utbildar sig till grafisk designer och under sin praktik på en av Sveriges största designbyråer "Bold" fick han designa tunnelbanetåg som är stripade med If-reklam. Nu rullar de i kollektivtrafiken och när jag kommer hem är det bara de tågen jag vill åka med.
 
 
Nu har min vän Kinga kommit tillbaka på ön. Hon driver Amarilla Sailing Club som tidigare samarbetade med Sailstar. När man ser jollarna segla ut från hamnen, då vet man att Kinga is back!
 
 
Är du sugen på att komma hit och segla så kan jag meddela att det är full aktivitet nere i seglarcentret, här kan du gå in och läsa mer http://amarilla-sailing.eu/en/.
 
I söndags åt vi middag i Los Abrigos, Welcome back Kinga so nice to have you back!
 
 
Med det avrundar jag för idag, tack för att du tog dig tid att läsa!
Massor med kärlek och goda energier till er alla!
 
 
Karin

Fin vecka! Glada tjejer! (.”. jag kan gå själv” 😂 i drinkfrestelser, så kul!)
Kram!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress