En räkmacka är aldrig fel

Bra första vecka som 55-åring som bjöd på kick off i Köpenhamn med störtsköna kollegor, Reffen och Alchemisten är något alla borde få uppleva i Köpenhamn
 
Det har varit en bra vecka som 55-åring, höjdpunkten har varit att få åka på kick off till Köpenhamn med mina störtsköna kollegor. Här är en av mina arbetskamrater Pam som gör livet så mycket roligare att leva. Ska berätta mer om äventyret i Köpenhamn snart, men först ska vi backa bandet ca 5 år då vi firade min 50-årsdag med pukor och trumpeter i ett rosa/lila skimmer under en kväll och natt som ingen ville att den skulle ta slut. Temat var sällskapsresan och Nueva Estocolmo.
 
 
Här är jag på festen med mina styvdöttrar Stina och Karin som är halvsystrar till Oskar och Alec. 
Reseledarna från Suntrip var på plats och lotsade oss igenom alla upptåg under den här kvällen, Oskar och Jocke ni gjorde ett lysande jobb!
 
 
Förra veckan hade jag det stora nöjet att få åka på kick off med mina härliga kollegor till Köpenhamn. En vacker stad som jag besökt många gånger och som har en stor plats i mitt hjärta.
 
 
 
Den här gången fick jag lära känna nya områden som jag knappt visste fanns i Köpenhamn.
Reffen - lägg det namnet på minnet för den platsen vill alla besöka, det lovar jag. Reffen är en rätt rå miljö med gamla brutala industribyggnader. 
 
 
I den här miljön har man byggt upp en efterföljare till den stora succén "Copenhagen streetfood". Förutom att Reffen är Nordens största streetfood marknad med över 40 matbodar, barer, kreativa workshops är visionen att det också ska vara en kreativ lekplats.
 
 
 
 
I det här området ligger troligtvis Köpenhamns mest exklusiva restaurang med 2  Michelin-stjärnor.
De vill smälta samman filosofi, naturvetenskap, religon och konst för att skapa en ny förståelse för världsordningen på samma sätt som de gamla Alkemisterna. De vill bjuda på en holistisk middag som bygger på element från gastronomin, teaterns & konstens värld såväl som vetenskap, teknik och design för att skapa en dramaturgisk sinnesupplevelse. Nu är det så att de bjuder inte på den här upplevelsen direkt utan den kostar 4300 danska kronor och sedan tillkommer dryck om jag förstår rätt. Det finns ett exklusivt dryckespaket som troligtvis passar som handen i handsken för 14.100 danska kronor. Jag är övertygad om att det är värt varende krona och är du sugen, boka bord direkt då väntetiden kan vara upp till ett år. Bakom den här anonyma dörren i Reffen kliver man in till Köpenhamns troligvis häftigaste krog.
 
 
Nu är jag tillbaka på Tenriffa och det känns skönt att få ta mina springturer längst havet och få äta en räksallad i all enkelhet och njuta av bruset från Atlantens vågor.
 
 
Med det avrundar jag veckans inlägg. Mycket kärlek och goda energier till er alla och tacka för att du tog dig tid att läsa.
 
 
 
 

Karin

Toppen att du rekognoserar Köpenhamn, Reffen måste upplevas närhelst jag tar mig dit!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress