En räkmacka är aldrig fel

Födelsedag med skaldjursplatå, spa & LBSB är ingen drog, ett kärt återseende och ett hisnande äventyr på ARC Rooftop
Jag älskar att fylla år, det är så himla roligt. Jag marknadsför min födelsedag i god tid så alla är förberedda på den här stora dagen. I år blev det ett riktigt äventyr, en kryssning tillsammans med några av de som står mig allra närmast. Tillsammans gled vi genom vår vackra skärgård och njut av en alldeles fantastisk skaldjursplatå.
 
 
Jag kan erkänna att jag var lite tveksam till hur kvalitén på skaldjursplatån skulle vara, men den farhågan var helt oberättigad. Skaldjuren var fantastiska.
 
 
Det trixia med att äta äta skaldjursplatå är att faten är så höga så man ser inte personen mitt emot, men det fungerar om man duckar och kikar mellan faten.
 
 
 
Jag är väldigt förtjust i ostron och varje gång jag äter det tänker jag alltid att varför äter jag inte det oftare?
 
 
Efter middagen tog vi en tur till Taxfreen och där fick jag stifta bekantskap med LBSB som inte är en drog vilket man kan tro utan LBSB är fyra maskprydda män från Västerås och spelar typ Epa-dunk.
 
 
Min bästkompis Karin fick feeling när vi kom tillbaka till hytten.
 
 
 
Det var ett härligt tryck på publiken när de spelade och vi fick en kanonkväll.
Nästa morgon startade vi med Spa och gick upp en timma för tidigt. Det är ju det här med svensk eller finsk tid och våra klockor visade olika hela tiden så vi tog det säkra före det osäkra. 
 
 
Vilken fin födelsedag jag fick, det här kommer jag att leva länge på. Tack raringar som var med och gjorde min födelsedag till ett minne för livet.
 
Veckan har bjudit på många härliga stunder, i onsdags åt jag lunch med min tidigare chef på Fonus och det var ett mycket härligt möte. Vi har inte träffats sedan jag slutade 2018 så det var på tiden. 
 
 
Jag är en lyckligt lottad kvinna som har så många fina vänner runt omkring mig. I fredags blev jag bjuden på en fantastisk middag på Blique by Nobis och på deras restaurang ARC Rooftop och det var en upplevelse utan dess like. Det är lyx att få umgås med dessa ljuvliga människor och den här gången få sitta på en restaurang med utsikt över hela den kungliga huvudstaden. Köket är Koreanskt och bjöd på gudomlig mat.
 
 
Med den här storslagna utsikten avslutar jag veckans inlägg. Massor med kärlek och goda energier till er alla och tack för att du tog dig tid att läsa.
 
 
Karin

Underbart, sån händelserik vecka och så mycket firande!❤️

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress