En räkmacka är aldrig fel

Äntligen tillbaka i solen, kärlek vid första ögonkastet, fest på terrassen & en överraskning jag aldrig kommer att glömma
Det var minus 22 grader när jag lämnade Uppsala för två veckor sedan och jag ska villigt erkänna att jag nästan har frusit ihjäl under mina veckor i Sverige. Nu är kölden ett minne blott och istället får jag njuta av sol på klarblå himmel. 
 
 
Det finns kärlek och så finns det kärlek, ibland smackar den bara till och utan att man vet ordet av så står man där med pirr i hela kroppen och man kan inte sluta le. Detta fick jag uppleva i Helsingborg under ett intensivt dygn med både skratt och tårar. En nära vän till mig ringde en söndag och frågade om jag kunde åka med henne nästkommande onsdag till Helsningborg för att köpa en häst. Självklart svarade jag, vilket äventyr och vilken ära att få vara med om något såhär stort. Dessutom älskar jag hästar och har varit hästtjej under många år. Vi tog tåget ner och på torsdags morgon åkte vi taxi till stallet och jag kan säga att de känslor av förväntan och längtan min väninna kände inför att få träffa sin blivande häst gick att ta på. Så starka och helt enkelt konkreta. Jag kände likadant och vi sa till varandra att vi kommer bergis att börja gråta när vi träffar honom.
 
 
Det gjorde vi, det var så mäktigt att få träffa denna gudomligt vackra och fina häst. Han stod klar när vi kom till stallet och när min vännina gick fram och klappade honom tryckte han mulen mot hennes kind. Jag kunde höra att han viskade till henne då att nu är det du och jag & Majsan. Jag är helt knockad av denna vackra och stabila häst med sina snälla ögon. På vägen tillbaka till Stockholm sa jag till min väninna att det känns som att jag också har köpt en häst. Hon svarade, ge mig en slant så får du äga ena hoven. Hon fick en slant och vi bestämde att jag äger höger framhov, så nu är jag hästägarinna om än i liten skala. Jag längtar tills jag är hemma igen så jag får träffa Cello som numera bor i Stockholm och Öster Haninge.

En kollega till mig som också älskar Teneriffa var nyligen här på semester med sin man och vi fick en jättetrevlig eftermiddag och kväll tillsammans. Det blev tapas och bubbel på terrassen och sedan räktacos med med en vitlöksdoftande guacamole och lite andra tillbehör. Så trevligt och så mysigt att ses, hoppas att ni snart kommer hit igen Eva och Rickard!
 
 
I fredags hade jag bokat in ett digitalt möte med två kollegor som också är nära vänner till mig. På morgonen när jag gick in på min mail hade de skrivit till mig att de skojade bara; vi behöver ingen länk, vi köpte två flygbiljetter hit för det är mycket roligare att ses på riktigt! Jag hade svårt att tro att det var sant, men det var det. Ett par timmar senare var de här och vi fick en underbar dag och kväll tillsammans. Vilken otrolig överraskning, jag kan inte komma ihåg när jag blev så överraskad senast. Det här kommer jag leva på länge och det är ett minne som jag alltid kommer bära med mig.
 
 
Idag hann vi med en hej-då lunch i Los Abrigos innan deras plan gick tillbaka till Stockholm. Tusen tack Janet och Santiago för goda måltider och spännande samtal, ni är fantastiska! 
 
 
Med det avrundar jag dagens inlägg, massor med kärlek och goda energier till Er alla & tack för att du tog dig tid att läsa.
 
 
Karin

Vilken överraskning!!❤️och varmt och gott har du det!🤗

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress